Onze apotheek is toekomstbestendig!

S.R. Blaauw en M. Issa

“Door de implementatie van ServiSoft ServiLocker én ServiSoft Track & Trace kregen wij inspiratie om de werkprocessen nog verder te optimaliseren".

Stap in de goede richting
“Als apotheek van de toekomst wil je inspelen op de wensen en behoeften van de cliënt. De ene cliënt wenst persoonlijke aandacht en de ander wil de geneesmiddelen het liefst zo snel mogelijk geleverd hebben. Daar willen we op ingericht zijn. Door de implementatie van ServiSoft Track & Trace én de ServiLocker zetten we een stap in de goede richting”, aldus apotheker Sijtze Blaauw van apotheek Wijhe in

Zoekminuten verleden tijd
“Zoeken kost tijd. Door ServiSoft Track & Trace te implementeren is in één oogopslag duidelijk waar een recept zich bevindt. ServiSoft Track & Trace is geheel naar eigen wens in te delen en er kan een berichtenservice aan gekoppeld worden. Klanten ontvangen dan een e-mail of sms als hun geneesmiddelen klaar liggen. ServiSoft Track & Trace betekent tijdwinst”.

De ServiLocker, wat een ruimte!
“Naar ons idee was de ServiLocker een logisch vervolg op ServiSoft Track & Trace. Autopharma is de enige partij die een kluis én track & trace-software aanbiedt. Voor ons was deze combinatie van essentieel belang. Daarbij komt dat andere kluissystemen maar een beperkt aantal vakken hebben. De ServiLocker heeft veel opslaglocaties (maximaal 162 vakken) per oppervlakte-eenheid. We kunnen in één opslag zien waar de zakjes liggen, in de reguliere afhaalkast of de kluis. De informatie is in één systeem terug te vinden”.

Inspiratie
“Het software programma is niet ingewikkeld,” vindt Maria Issa. “Door de implementatie van ServiSoft ServiLocker én ServiSoft Track & Trace kregen wij inspiratie om de werkprocessen nog verder te optimaliseren. De persoonlijke begeleiding van Autopharma en Brocacef Supplies & Services tijdens de implementatie en opstartfase was erg prettig”.

“Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, nu én in de toekomst, zien wij een groot voordeel in het beter organiseren van de logistieke processen. Op deze manier kunnen wij meer tijd besteden aan het verlenen van zorg”, sluit Sijtze Blaauw af.